vegetar نباتي

نرحب برسائلك وتعليقاتك


باتى الجزر






Brokkoli med parmesan

قرنبيط البروكلى مع البارميزان



200 جرام بروكلى قطع صغيرة
1 فص ثوم
2 ملعقة زيت زاتون
عصير ليمونة صغيرة
12 جرام جبنة بريميزان شراح
قليل من المسترد
قليل من ورق البقدونس
- يسلق البروكلى فى ماء درجة غليان 180 مدة 10 دقائق ويرفع من الماء حتى يتبخر 
- يوضع البروكلى فى طبق عميق
- يخلط الزيت وعصير الليمون والثوم والمسترد ويوضع على البروكلى
- توضع شرائح الجبن البريميزان والبقدونس
هذا الطبق يقدم مع شرائح الخبز او البطاطس

Brokkoli med parmesan


200 grams broccoli small pieces
1 clove garlic
2 tablespoons oil Zaton
Lemon juice small
12 grams cheese Bremezan commentators
Few Retriever
A little parsley paper


- Boil the broccoli in boiling water 180 degrees for 10 minutes and raise the water to evaporate
- Broccoli is put into a deep dish
- Mixed with oil, lemon juice, garlic, recovered and placed on broccoli
- Cheese slices and parsley Albraimizan

Serve this dish with sliced bread or potatoes










تعليقات

المشاركات الشائعة