Salmon with broccoli cream The sauce Andalusia
Salmon with broccoli cream
The sauce Andalusia

the ingredients
125 grams salmon fillet
50 g boiled broccoli
50 g potato cubes
3 grams sesame seeds
3 grams chopped parsley
1 gram butter
3 mg fresh cream
3 grams mayonnaise
2 pickled fruits of pepper
A little oregano
Salt and black pepper
Tablespoon corn oil
1 clove garlic fine
1 carrot
1 gram parmesan cheese
The way
The first step
Mashing Balbrokhly
Are added and butter and cream, salt and pepper until it becomes a homogeneous mixture of cream of broccoli
next step
Honors promises of pickled peppers added to mayonnaise and a little chopped parsley, oregano, salt and pepper and offers next to a dish of salmon
next step
Honors promises of pickled peppers added to mayonnaise and a little chopped parsley, oregano, salt and pepper and offers next to a dish of salmon
The third step
Fruit peel and cut the potatoes and wash medium cubes
Garlic is added to it and the formaggio Italian cheese soft cheese, black pepper,And basil a little olive oil and cook to become a golden color
Step Four
Sesame is placed on the half-piece salmon
Chopped parsley and placed on the other half of the piece of salmon
And cook one minute
Then cut into four pieces
Then re-cooking time Thales for 2 minutes
The last step
Broccoli cream placed in a serving dish
Salmon then placed above
Then the potatoes are placed beside them
Presentation is the carrot
سمك السلمون مع كريمة البروكلى
وصلصة اندلسية
المكوناتوصلصة اندلسية
125 جرام فيليه سمك سلمون
٥٠ جرام بروكلى مسلوق
٥٠ جرام بطاطس مكعبات
٣ جرام بذور السمسم
٣ جرام بقدونس مفروم
١ جرام زبدة
٣ ملى جرام كريم طازجة
٣ جرام مايونيز
٢ ثمار فلفل مخلل
قليل من اوريجانو
ملح وفلفل اسود
ملعقة زيت ذرة
١ فص ثوم ناعم
١ جزرة
١ جرام جبنة بارميزان
الطريقة
الخطوة الاولى
يهرس البروكلى
يضاف اليه الزبد والكريمه والملح والفلفل حتى يصبح خليط متجانس من كريمة البروكلى
الخطوة التاليه
يفرم عود من الفلفل المخلل وضاف الى المايونيز وقليل من البقدونس المفروم والاوريجانو والملح والفلفل ويقدم بجوار طبق سمك السلمون
الخطوة الثالثة
تقشر ثمرة البطاطس وتقطع مكعبات متوسطة وتغسل
يضاف اليها الثوم والجبن الفورماجيو الايطالى الناعم والفلفل الاسود والريحان وقليل من زيت الزيتون وتطهى لتصبح ذهبية اللون
الخطوة الرابعة
يوضع السمسم على نصف قطعة السلمون
ويوضع البقدونس المفروم على النصف الاخر من قطعة السلمون
ويطهى مدة دقيقة واحدة
ثم يقطع الى اربع قطع
ثم يعاد للطهى مرة تاليه مدة ٢ دقيقة
الخطوة الاخيرة
توضع كريمة البروكلى فى طبق التقديم
ثم يوضع السلمون فوقها
ثم توضع البطاطس بجوارهم
وتجمل بالجزر
تعليقات